Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία μας, Αφοί Βραϊμάκη ΟΕ., δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της και περιορίζεται μόνο στη νόμιμη διαχείριση αυτών. Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Εθνικό (Ν.2472/1997 και συναφείς διατάξεις) και Ευρωπαϊκό Δίκαιο καθώς και τις σχετικές αποφάσεις της αρμόδιας αρχής και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων ((ΕΕ) 2016/679) (GDPR).

Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, έχουμε εφαρμόσει το πρωτόκολο SSL (Secure Sockets Layer), ενός από τα καλύτερα λογισμικά για ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές, που διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, κρυπτογραφόντας τα πριν την αποστολή τους μέσω διαδικτύου.

Προσωπικά δεδομένα που αφορούν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες δε συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται από την συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς, όπου σε δικό της ασφαλή διαδικτυακό τόπο πραγματοποιούνται οι σχετικές συναλλαγές.

Η παράδοση των παραγγελιών εκτός Χαλκίδας γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας προωθεί τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο) στις συνεργαζόμενες εταιρείες ώστε να είναι εφικτή η παράδοση των προϊόντων.

Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν ενοικιάζει, πωλεί ή προωθεί προσωπικά δεδομένα σε οποιοδήποτε τρίτο. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση ζήτησης πληροφοριών από δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.
Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να περιηγηθεί σε αυτό χωρίς να δώσει προσωπικά στοιχεία ή άλλες πληροφορίες.

Cookies

Στο rain-electric.gr, τον ιστότοπο της εταιρείας μας «ΑΦΟΙ ΒΡΑΪΜΑΚΗ ΟΕ.», χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης του κάθε χρήστη. Ως τέτοιες νοούνται η αποτροπή επαναλαμβανόμενης εμφάνισης του μηνύματος καλωσορίσματος, η αποθήκευση λίστας με προστιθέμενα από τον χρήστη αγαπημένα προϊόντα για μεταγενέστερη αγορά, η προβολή πιθανών διαφημίσεων του καταστήματός μας, η μνήμη των δεδομένων σύνδεσης (username & password) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα εισάγει κάθε φορά. Με λίγα λόγια, χάρη στα cookies, ο ιστότοπός μας «θυμάται» προτιμήσεις και ενέργειες του χρήστη για την κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών του.

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, στο κινητό ή στο τάμπλετ του. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στις συσκευές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτές.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν επιθυμεί τη χρήση cookies τότε φυσικά μπορεί να τα διαγράψει μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) που χρησιμοποιεί. Σε αυτό το ενδεχόμενο απενεργοποιούνται οι προσωποποιημένες υπηρεσίες και κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου μας, διατηρώντας όμως ακέραια τη δυνατότητα για άνετη περιήγηση και ανεμπόδιστη καταχώρηση παραγγελιών.

Η παρακάτω λίστα αναλύει λεπτομερώς τα cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας.

CookieTypeDurationDescription
_gaΤρίτος: Google2 χρόνιαΜη-Αναγκαία: Στατιστική καταγραφή στοιχείων επισκεψιμότητας ιστοσελίδας.
_gat_gtag_UA_23786099_44Τρίτος: Google1 λεπτόΜη-Αναγκαία: Στατιστική καταγραφή στοιχείων επισκεψιμότητας ιστοσελίδας.
_gidΤρίτος: Google24 ώρεςΜη-Αναγκαία: Στατιστική καταγραφή στοιχείων επισκεψιμότητας ιστοσελίδας.
cookielawinfo-checkbox-necessary1 ώραΑναγκαία: Αυτό το cookie τοποθετείται από το GDPR Cookie Consent plugin. Τα cookies χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύσουν τη συγκατάθεση του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία “Αναγκαία”.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary365 μέρεςΑναγκαία: Αυτό το cookie τοποθετείται από το GDPR Cookie Consent plugin. Τα cookies χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύσουν την συγκατάθεση του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία “Μη-Αναγκαία”.
CookieLawInfoConsent365 μέρεςΑναγκαία: Αυτό το cookie τοποθετείται από το GDPR Cookie Consent plugin.
viewed_cookie_policy365 μέρεςΑναγκαία: Παίρνει μια τιμή(αληθής / ψευδής), όσων αφορά αν ο χρήστης έχει την πολιτική των cookies.
woocommerce_cart_hashσυνεδρίαΑναγκαία: Βοηθά το WooCommerce να καθορίσει πότε αλλάζουν τα περιεχόμενα / τα δεδομένα του καλαθιού.
woocommerce_items_in_cartσυνεδρίαΑναγκαία: Βοηθά το WooCommerce να καθορίσει πότε αλλάζουν τα περιεχόμενα / τα δεδομένα του καλαθιού.
wp_woocommerce_session_2 μέρεςΑναγκαία: Περιέχει έναν μοναδικό κωδικό για κάθε πελάτη, ώστε να γνωρίζει πού να βρει τα δεδομένα καλαθιού στη βάση δεδομένων για κάθε πελάτη.
[fusion_privacy form_field_layout=”floated” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Σας παρέχουμε την επιλογή αποδοχής περιεχομένου third party

[/fusion_privacy]